Tør du?

Tør du give Gud din frygt?

Tør du spørge Gud: Hvad er det for ting, som jeg siger eller ikke siger, og hvad er det for ting jeg gør eller ikke gør – fordi jeg er fyldt med frygt?

Frygt er en ufattelig stærk driver. Men vi har fået løftet: “Jeg søgte Herren, og han svarede mig, han befriede mig for al min frygt” (Sl 34,5).

Gud vil gerne sætte dig fri af din frygt. Han vil gerne give dig løfter, som kan hjælpe dig med din frygt. Gud er mere end villig til lede dig igennem en proces, hvor du sættes fri og heles fra det, som fylder dig med frygt.

Hver gang du gribes af frygt… så lad det være en anledning til at bede. Bed efter løftet i Fil 4,6: “Vær ikke bekymrede for noget, men bring i alle forhold jeres ønsker frem for Gud i bøn og påkaldelse med tak.”

Dvs. at du gør tre ting: Du fortæller Gud din bekymring. Du kommer med dit ønske til, at han gør noget ved det – evt. hvad du ønsker, han gør. Og du takker Gud for, at han har det i sine hænder.

Takken er meget vigtig – for den løfter dig ud over dit eget problemfokus til at se Guds perspektiv. Og – han vil svare dig og befri dig for din bekymring og frygt. Han vil tage sig af det, du står i og med!

Skriv et svar