Hans plan og min skrøbelighed

Dit liv forvandles
… med bogen: Hans plan og min skrøbelighed – Judas liv og mit liv

Dette er en historie, som for altid kan gøre forskel i dit liv. Hvorfor?

Det er en forunderlig historie… En mand, Juda, fuld af had og jalousi, fordi han ikke er elsket så højt som sin bror. Ja, han er klar til at slå sin bror ihjel. Men Gud har en anden vej. Og en dag – efter sex med en kvinde, han tror, er prostitueret – bliver han omvendt og tager ansvar og lederskab. Men det er ikke kun historien om ham – det er historien om, hvordan Gud har planer, der er langt større end vores omstændigheder – og hans store plan er at sætte dig fri, så du kan være med i hans forunderlige plan!

Jeg har elsket at skrive denne bog – og jeg håber, at du bliver lige så velsignet af at læse den, som jeg er blevet af at skrive den!

Bogen er udkommet på dansk, og en norsk udgave kommer sommeren 2023.

https://hosianna.dk/shop/2-boeger/2813-hans-plan-og-min-skroebelighed/ Her vil du også finde link til en kort FaceBook video (reel), hvor jeg fortæller om bogen.
Forside og illustrationer ved Laura S. A. Gélie

Tilbage til BØGER