Læs ordet

 

Fra jeg fik min første bibel, var jeg optaget af at læse den – fordi jeg mødte Jesus der. Min mor lærte mig at lave understregninger med en rød farveblyant og en lineal. Så trådte nogle tekster pludselig frem. Det var min personlige bibel, jeg kunne se, hvad Jesus havde sagt til mig.

Som teenager havde jeg en periode, hvor det var nemmere at læse kristne bøger af og om andre mennesker end i Bibelen. Men – jeg ønskede sådan, at jeg måtte mærke Gud igennem hans eget ord.

 

 

Jeg bad og søgte efter forskellige måder at læse på. Fik hul – og siden har det være min passion. Jeg elsker at læse Biblen og herigennem lære Jesus bedre og bedre at kende – og jeg ønsker at dele denne brand med andre.

 

Engang havde jeg en bibelstudieguide – og studiet handlede om at studere Biblen. Jeg vidste ikke, om jeg gad forsøge alt det, de foreslog… Men så gjorde jeg det! Og det gav faktisk rigtig meget… Så jeg tror på det at dele.

 

Har du lyst til ideer og inspiration? Kig og se, om der er noget af det, som du kan bruge. Og jeg ønsker dig Guds velsignelse i dit bibelstudie.

Brug materialet selv – eller brug det sammen med andre i grupper.

 

Målet med bibelstudierne er: At være sammen med Jesus!

“Brændte vore hjerter ikke i os, mens han talte til os på vejen og åbnede Skrifterne for os?” Luk 24,32

 

Se Frygt ikke

Se Om bibelstudier

Se Personstudier