At modtage

Vente på Herren

Det kan synes så svært at vente… Også at vente på Herren. At lytte til Gud. At være stille sammen med ham. Livet er så fuld af tempo, så også med Gud kan vi blive grebet af tempo…

Jesus sagde, at de “skulle vente på det, som Faderen havde lovet” (ApG 1,4).

Det var Helligånden, Jesus mente. Det var en måde, hvor de skulle blive klar til deres tjeneste for mennesker. De skulle ud og vidne for andre med kraft! Og det kunne de ikke selv – Gud måtte fylde dem!

Gud må fylde mig! Og hvornår kan Gud fylde mig? Når jeg venter på ham… når jeg giver tid til at lytte til ham… når jeg vender blikket mod ham i stedet for mod alle mine aktiviteter og tanker… Når der bliver plads til ham i stedet for til mig…

Fyld mig, Gud. Og giv mig den nåde at vente på dig! Tak fordi du vil give mig din Ånd. Tak fordi din kraft vil fylde mit liv. Tusind tak, kære Gud! Jeg venter på dig…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *