Sandheden sætter dig fri

 

Jeg er ikke god nok?

Hun sad overfor mig. Hun græd. Hun var kristen, men havde netop fortalt mig om udfordringerne for hende ved at komme i det kristne fællesskab, som hun var en del af. Hun følte sig bare ikke god nok. Hun kunne bare ikke komme med de erfaringer og oplevelser, som mange af de andre kunne. Hun følte, at der var et pres, og det var så stort – at tårerne trillede.

Hun er ikke den eneste, som slet ikke er fri som kristen, men som er under sit eget eller andres pres. Inden i mig mærkede jeg en enorm trang til at hjælpe med til at sætte fri fra det pres. For Gud sætter fri! Jeg måtte skrive bogen Sandheden sætter dig fri.

 

 

 

Og hvordan gør man så?

Sammen med Gud, altså.
I Sandheden sætter dig fri kan du læse om, hvad livet i friheden egentlig betyder i praksis. Om hvad det vil sige, at man aldrig laver fredsaftaler med det onde i sit liv. Om autonomiens bedrag – at frihed ikke er autonomi – men at friheden findes i et tæt og afhængigt forhold af Jesus.
Nogle gange kan det godt stritte indeni os, når vi møder denne sandhed – men når den ses i sammenhæng med, hvor vidunderlig Jesus er – så bliver det fantastisk, at vi kan komme så tæt på ham. Et ægte kærlighedsforhold.

 

 

 

Læs kronikken: Sandheden sætter dig fri

Læs anbefalinger af Sandheden sætter dig fri

Bestil på dansk: Sandheden sætter dig fri

Bestil på norsk: Sannheten setter deg fri

Tilbage til BØGER