At være sammen med ham

Få det til at lykkes – med ham!

Ja, ind imellem kan man virkelig vurdere: Hvad skal der til her, for at få det her til at lykkes? Og pyha – det kan være enormt op ad bakke… Vi kan være ideforladte… Trætte eller slidte… På randen af at opgive… Eller tændt af kampgejst – dette skal bare lykkes!

Uanset hvad – læg det frem for Herren!

Jeg var selv midt i en krævende arbejdsopgave, og ind imellem kunne vi sammen blive grebet af usikkerheden forbundet med at få sat alle mulige stik imellem utallige parter på en god måde…

Nu var det morgen… Jeg lagde det frem for Herren… Læste et par ord i min Bibel: “Hvis Herren holder af jer, vil han føre os ind i dette land og give os det” og “Deres skygge har forladt dem, men Herren er med os” (4 Mos 14,8). Åh ja, en helt anden historie i en helt anden kontekst. Meget stort! Meget større end min lille hverdagsopgave… Men – Gud er jo den samme – og her var han – i mit liv!

Jeg mærkede ham… Gud holder af mig! Jeg var ikke i tvivl om hans kærlighed, mine tanker fortsatte… Gud vil give mig at få dette til at virke – mit land, området hvor jeg kan folde det ud… Hans skygge har ikke forladt mig – Gud er med mig.

Og jeg gik i gang – også med en ny klarhed over, hvad jeg gerne ville med den arbejdsopgave… Og med denne bøn og tak i mit indre: Tak, Gud, du er lige her – i min hverdagsopgaver – du hjælper mig at ting må lykkes!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *