At være sammen med ham

Ingen anden grundvold

Ja, “ingen kan lægge en anden grundvold end den, der er lagt, Jesus Kristus” (1 Kor 3,11).

Jesus, ved denne morgenstund vil jeg gerne begynde dagen med dag… Jeg åbner mit hjerte, jeg inviterer dig ind… Kom Jesus! Fyld mig med dig selv… Vær min grundtone i dag… At din melodi må komme igennem alle mine tanker og handlinger… Du – min grundvold!

“Hvis nogen bygger på grundvolden med guld, sølv, ædelsten, træ, hø, halm, skal det vise sig, hvad slags arbejde enhver har udført” (vers 12).

Ja, men Gud, jeg kan så let bliver optaget af mit eget “glimmer”, de kvaliteter jeg ser, det jeg evner… Ja, og jeg kan finde på at “tidsoptimere” – jage videre, fordi jeg tror, at jeg skal nå så meget…

Men lige nu vil jeg faktisk gerne stoppe op…

“Ved I ikke, at I er Guds tempel, og at Guds ånd bor i jer?” (vers 16)

Jo, jeg ved det Gud… og derfor stopper jeg op hos dig… Fyld mig med din ånd! Jeg vil ikke gå denne dag i møde, uden at du er hos mig… Tak, at du vil være min grundvold i dag! Jeg skal ikke nå noget – uden dig… Og det vigtigste for mig at nå i dag – er dig! Tak, kære Jesus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *