ALT!

Jeg spørger bare – hvad har du ellers fundet, som kan løse alt? Kender du nogen, som virkelig kan klare alt? Har du oplevet noget, som gør, at du kan alt?

Alt – det er virkelig et stort ord!

Paulus siger om sit liv med Jesus: “Alt formår jeg i ham, der giver mig kraft” (Fil 4,13).

ALT!

Alt – det rummer kontrasterne… og nu tager jeg, hvad Paulus skriver (vers 12) – og lægger mine tanker til:

Han har prøvet at mangle – uden at anklage Gud, uden at blive ædt af fortvivlelse, uden at opgive troen og tilliden til Gud… og så kom han ud på den anden side.

Han har prøvet at have overflod – uden at blive selvfed og uafhængig af Gud, uden at blive nærig og ikke ville dele med andre… og da dagen kom, hvor overfloden var væk – så blev han ikke bitter.

Han har prøvet at være mæt – mæt på mad og menneskelige relationer, i trivsel på alle måder – og han holdt stadig fast i Gud!

Han har prøvet at sulte – sult på mad og på penge til andre fornødenheder, sult på anerkendelse, sult på fællesskab… men Gud løftede hans sind, og Gud gav ham styrke og lod ham mærke Guds nærvær, rigdom og tilfredsstillelse… og var med ham igennem det.

ALT! Her får du det virkelig! Tag det! Lad Jesus være dit alt! Og du vil dag for dag erfare, at han er med dig i alt – og giver dig styrke til – ALT!

Skriv et svar