At være sammen med ham

Øvelse for evigheden

Ja, jeg øver mig.

Paulus skrev til Timotheus: “Øv dig i gudsfrygt; for legemelig øvelse nytter kun lidt, men gudsfrygten er nyttig til alt” (1 Tim 4,8).

Legemelig øvelse nytter kun lidt… Åh ja, min fysiske træning betyder faktisk rigtig meget! Jeg har i mange år lavet styrketræning hjemme med elastikker, vægte og en stor bold. Hvis jeg springer over – så går der ikke lang tid, så får jeg ondt mellem skulderbladene og har brug for fysioterapeut. Men passer jeg træningen – så fungerer min krop.

Og her i sommer er jeg begyndt i et træningscenter, fordi jeg syntes, at noget mere skulle til… og allerede efter få gange mærker jeg forskellen. Så – min træning betyder rigtig meget!

Men… der står den nytter lidt… ja, i sammenligning med hvad øvelse i gudsfrygt nytter! “Gudsfrygten er nyttig til alt og har i sig løfte både for dette liv og for det, som kommer.”

For øvelse i gudsfrygt har med mit liv med Gud og gøre. Og mine åndelige muskler bliver kun stærke, hvis jeg øver dem sammen med ham…

Du har sikkert for længst opdaget, at det med at give sit liv til Gud og tage ham med i al ting… det kommer ikke bare af sig selv. Åh, så vil vi så gerne selv… ja, selv grublerier gør vi selv… i stedet for at give slip… Og næh, vi kan ikke bare… vores selv-mønstre er så stærke… vi må øve!

Øve! Sammen med dig Gud, det vil jeg! På dit løfte… det vil gøre stor forskel… både i dette liv… og hurra! Ja, for evigheden… altid sammen med dig… Vær du min personlige træner!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *