At være elsket

Hjælp – mangel på tro? Hvad gør jeg?

Altså… overskriften er muligvis forkert… for det er HAM, der gør det! Men jo, alligevel – du gør også noget: Du tager imod!

Se nu her – forunderlige ord:

“Jeg blev tilgivet
fordi jeg i min mangel på tro ikke vidste bedre,
og Guds velsignelse
fyldte mig med tro og kærlighed
ud over alle grænser
på grund af Jesus Kristus.”

(1 Tim 1,13-14)

Ja – det er også min livserfaring. Jeg vidste jo ikke, hvordan jeg skulle håndtere tomheden indeni. Jeg magtede den ikke. Jeg kunne ikke være i alt det, der gjorde ondt. Og min mangel på tro gjorde, at jeg fyldte mig – med alt muligt andet – end ham… Nå, næh, han var der jo – hele tiden – med sine kærlige hænder… men min tro rakte ligesom ikke til…

Og han var nådig! Han kvik-fiksede ikke – sådan, fjernede det hele med et snuptag. Han havde en bedre vej: Han vækstede min tro! Midt i – ja, livet…

Så jeg i mit liv blev fyldt af HAM! Tilgivelsen over det jeg ikke fik til. Han velsignelser. Troen – i praksis – på, at jeg blev fyldt af ham, når jeg kom til ham… En kærlighed, som gjorde mig i stand til at mærke glæde – selvom der stadig var noget, der gjorde ondt. En hvile i at være elsket af ham! Tillid til at han er nok – i alt.

Jesus Kristus! Det er derfor! … Og pludselig er troen der bare… For jeg oplever jo HAM!

Må Gud velsigne dig – og fylde dig med sig selv – så bliver alt andet anderledes… så er troen! … Prøv med hans ord… lyt… bed… tag imod… Vær der, hvor han kan fylde dig!

(Bibeltekst fra Den Nye Aftale, Det Nye Testamente på nudansk, Bibelselskabets Forlag)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *