Hjælp – mangel på tro? Hvad gør jeg?

Altså… overskriften er muligvis forkert… for det er HAM, der gør det! Men jo, alligevel – du gør også noget: Du tager imod!

Se nu her – forunderlige ord:

“Jeg blev tilgivet
fordi jeg i min mangel på tro ikke vidste bedre,
og Guds velsignelse
fyldte mig med tro og kærlighed
ud over alle grænser
på grund af Jesus Kristus.”

(1 Tim 1,13-14)

Ja – det er også min livserfaring. Jeg vidste jo ikke, hvordan jeg skulle håndtere tomheden indeni. Jeg magtede den ikke. Jeg kunne ikke være i alt det, der gjorde ondt. Og min mangel på tro gjorde, at jeg fyldte mig – med alt muligt andet – end ham… Nå, næh, han var der jo – hele tiden – med sine kærlige hænder… men min tro rakte ligesom ikke til…

Og han var nådig! Han kvik-fiksede ikke – sådan, fjernede det hele med et snuptag. Han havde en bedre vej: Han vækstede min tro! Midt i – ja, livet…

Så jeg i mit liv blev fyldt af HAM! Tilgivelsen over det jeg ikke fik til. Han velsignelser. Troen – i praksis – på, at jeg blev fyldt af ham, når jeg kom til ham… En kærlighed, som gjorde mig i stand til at mærke glæde – selvom der stadig var noget, der gjorde ondt. En hvile i at være elsket af ham! Tillid til at han er nok – i alt.

Jesus Kristus! Det er derfor! … Og pludselig er troen der bare… For jeg oplever jo HAM!

Må Gud velsigne dig – og fylde dig med sig selv – så bliver alt andet anderledes… så er troen! … Prøv med hans ord… lyt… bed… tag imod… Vær der, hvor han kan fylde dig!

(Bibeltekst fra Den Nye Aftale, Det Nye Testamente på nudansk, Bibelselskabets Forlag)

Skriv et svar