At være elsket

Tro og kærlighed ud over alle grænser

Jae… tilbagevendende… længslen… tomheden… inden jeg bliver fyldt!

Jae… men som jeg knæler her ved sofaen – så mærker jeg allerede ham. Han er her! Han vil mætte mig. Jeg kan spise rigeligt – alt, hvad jeg har lyst til…

Jeg mærker glæde. En glæde som er jublende og stille på én gang. Glæden over hans tilstedeværelse fylder mig allerede. Glæden over at jeg mærker hans løfte om at fylde mig. Forventningens glæde. Glæden over at jeg ved, at nu mætter han mig – ja, som om kablet allerede er sat til, og det strømmer ind.

Og jeg elsker ordet. Ordet som jeg tog med mig på sengekanten i går – stregede under – og som jeg ser på igen nu til morgen: “Guds velsignelse fyldte mig med tro og kærlighed ud over alle grænser på grund af Jesus Kristus” (1 Tim 1,14).

Det er Guds velsignelser, der gør det! Guds velsignelser, som møder mig hver dag – ud over alle grænser. Guds velsignelser, som flyder i rigelighed – på grund af HAM!

Ja, for et øjeblik siden bad jeg… om at hans nåde måtte fylde mine hænder, mit sind, ja, hele min krop. Og det er det, han gør lige nu.

Mættet længsel. Ingen tomhed mere. Bare ham. Bare velsignelserne. Bare tro. Hans kærlighed.

Jeg er klar til at møde denne dag!

(Bibeltekst fra Den Nye Aftale, Det Nye Testamente på nudansk, Bibelselskabets Forlag)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *