At være elsket

Dagen før dagen – hvor han kommer igen!

Aj, jeg bliver lige grebet af de helt store tanker og perspektiver.

Den 23. december er jo dagen før dagen… den dag, som for mange små ikke kan komme hurtigt nok… Og vi ved det – når den 23. december er her – så er dagen efter: Den 24. december, hvor så meget dejligt sker… Som der er så mange forventninger knyttet til. Så meget forventningsfuld glæde bliver udløst – i morgen.

Og lige nu kom jeg til at tænke på dagen før dagen. Dagen før dagen hvor Jesus kommer igen! Den allerstørste af kommende begivenheder. En dag som mennesker har glædet sig til lige siden paradis… En dag er den virkelig her! Og tænk – en dag er det den dag, som kommer i morgen!

Jeg glæder mig over, at han har sagt: “Ja, jeg kommer snart” (Åb 22,20).

Og når vi i disse dage tænker tilbage på hans første komme – så lad os også lade tankerne dvæle ved hans andet komme: Han kommer snart igen! Fordi han elsker os. Fordi han vil være sammen med os for evigt.

Evigheden venter! Jubii – jeg kan næsten ikke vente! Lad os ses der!

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *