At være elsket

Livgivende blændende lys – lige ind i dit liv

Jesus vil, at hans skønne, livgivende lys skal lyse lige ind i dit liv! Glædens lys. Kærlighedens lys. Sandhedens lys.

Og det er ikke svært – det er lige her – og det sker lige her. Nu.

For som Jesus siger: “Man tænder ikke en olielampe for at sætte den ned i kælderen eller gemme den under en krukke. Man stiller den frem, så alle der kommer ind i rummet kan se den” (Luk 11,33). Sådan med ham, som er verdens lys. Og når han lyser på alt i dit liv, så sker dette:

“Hvis hele din krop er fuld af lys, uden en eneste mørk plet, er det som om en lampe skinner på dig med et blændende lys” (vers 36).

Wau – ingen mørke pletter… kan vi oversætte det med, at der er total glæde? At du lever et liv elsket af ham, hvor kærligheden og freden strømmer igennem dig? JA!

JA! Halleluja! Det er så livgivende!

Jesus fortæller også, hvordan det sker. Det er gennem øjet: “Din krop får lys igennem øjet” (vers 34). Se på Jesus – så ser du lyset, og så fyldes hele dit liv med lyset fra ham, med hans kærlighed, glæde og fred! Bliv ved med at se…

(Bibeltekst fra Den Nye Aftale, Det Nye Testamente på nudansk, Bibelselskabets Forlag)

2 kommentarer

  • Bjarne Toldam

    For mange år siden , da var vi på bibelskolen i Kolding. Jeg var cyklet ned i byen og det var ved at blive mørkt. På vej hjem tændte jeg min nefa “blændet”, ja, sådan blev den kaldt i folkemunde. For der kom ikke megen blændende lys ud af den. Men, ved andkomst til højskolen – kørte jeg i buldrende mørke, ned imod garagen for at parkere cyklen. Lige der, blev det klart for mig – HVOR LIDT LYS DER SKAL TIL, for at oplyse et buldrende mørke. Den lille bitte lygte, oplyste det hele.

    • Line

      Tak, Bjarne. Ja, det er tankevækkende – et super godt billede! Lyset fra ham – gennem bare den “lille” berøring – gør al forskel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *