At være elsket

Han gør mig rask, når jeg er syg

Sådan står verset: “Han gør mig rask, når jeg er syg” (Sl 103,3).

Alting er ikke bare sat på autopilot, og så er Gud smuttet… Han er her. Hans helende kraft er til stede, når vi bliver raske.

Jeg beder bønnen: Gud, hjælp mig med at passe på min krop.

Det er ikke altid let. Jeg ved ikke altid, hvad jeg skal gøre. Men jeg stoler på, at Gud hjælper mig. Skridt for skridt. (Ja, til tider langsommere end jeg har lyst…). Andre gange har jeg måske ikke lyst til at passe så meget på kroppen… det kan jo kræve lidt af mig… Men jeg stoler på, at Gud hjælper mig.

Og Gud besvarer disse bønner. Flettet ind i livets gang, for “menneskets dage er korte som græssets, det blomstrer op, som blomsterne på marken. Men når blæsten tager fat, er det væk, man ser ikke længere, hvor det stod” (vers 15-16).

Men det er jo bare nu! I dette liv… En dag, så kommer det evige liv! For evigt sammen med ham – og ja, i fuld sundhed og styrke.

(Bibeltekst fra Bibelen 2020)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *