At modtage

Sæson-frugt

Jep – det er altid sæson for disse frugter. Jeg elsker, når disse frugter er til stede: “Åndens frugt er kærlighed, glæde, fred, tålmodighed, venlighed, godhed, trofasthed, mildhed og selvbeherskelse” (Gal 5,22-23).

Det er vidunderligt at blive behandlet med venlighed og tålmodighed. Det er skønt at mærke, når verden bliver mødt med et mildt sindelag. Jeg vokser, når jeg mærker, at jeg er elsket. Trofaste venner holder jeg kontakten med.

Og når Gud har fyldt mig med glæde og fred – så føler jeg, at jeg kan møde alt andet. Og selvom selvbeherskelse kan være svær… så er det noget helt andet, hvis jeg er fyldt med glæde og fred…

Om godheden har jeg lyst til at skrive: Det er godt at være et vigtigt menneske – men det er vigtigere at være et godt menneske!

Åndens frugt i et menneske. Ni udtryk.

Og ja – Guds fylde igennem Åndens frugt er ikke til at overse! Og ligeså tydeligt mærker man det, hvis Åndens frugt ikke er til stede. Og det er den ikke der, hvor egoismen er stærkest – hvor det er et menneskes eget “jeg”, som har førstepladsen…

Det næste bibelvers lyder: “De, som hører Kristus Jesus til, har korsfæstet kødet sammen med lidenskaberne og begæringerne” (vers 24). Mine frugter må kastes på møddingen – og så fylder Gud mig i stedet med Åndens frugt! Og halleluja! Tak! Det er meget skønnere frugt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *