At modtage

Tomme øjne

Jeg mødte hende bare på en helt almindelig gade på en helt almindelig hverdag. Hendes øjne var tomme.

Jeg begyndte at tænke på, hvor mange mennesker der egentlig går rundt og er tomme i blikket. Lukker de bare lidt af for verden omkring dem? Eller gør livet mon ondt? Hvad slider de med? Hvad er deres glæder? Har de håb?

“Der var en kvinde, som i tolv år havde lidt af blødninger, og som havde døjet meget af mange læger og brugt alt, hvad hun ejede, uden at det havde hjulpet; hun havde tværtimod fået det værre” (Mark 5,25-26).

Åh… hendes liv var ret håbløst. Tolv år… det er længe. Det er længe at have det skidt, at være sat ud af livet, at have brugt alt hvad man havde, at det bare går ned af bakke… Havde hun mon tomme øjne? Et blik der skreg smerten og angsten for fremtiden ud?

Men jeg ved, at en dag fik hendes øjne liv og håb, for “hun havde hørt om Jesus” (vers 27).

Hør med hende! Når du hører om Jesus, så vækkes der noget i dig, som ikke var der før!

Hvorfor? spørger du måske…

Fordi alt ved Jesus er ekstraordinært og anderledes… og det er det, du har brug for ind i al tomheden… uanset, hvad den kommer af…

Og hør nu historien om kvinden… “hun kom frem i skaren bagfra og rørte ved hans kappe. For hun tænkte: ‘Bare jeg rører ved hans tøj, bliver jeg frelst.’ “ (Vers 27-28).

Og det blev hun! Hun blev helbredt. Hun mødte Jesu kærlighed. Han kaldte hende datter. Hun fik fred. Meget mere end hun var kommet for…

… og det bare fordi hun i skjul af mængden rørte hans kappe… Det var ikke noget særligt. Det var helt almindeligt. Men – Jesus åbnede det ekstraordinære for hende… Det, som hun havde hørt om ham skete…

Sådan! Tag den ind i dit liv! Gør det helt almindelige – læs Guds bog! Bibelen. Historierne om Jesus… Jesus mærker, at du sørger at finde det ekstraordinære, ham – og han vil gøre mere, end du forventer… Han vil møde dig med al sin kærlighed, han vil give dig fred, han vil fylde dit liv med liv! … Fyldte øjne… i stedet for tomme øjne…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *