At modtage

Hvorfor takke ham?

Fordi han er trofast!

Da jeg kiggede på bibeltekster med “tak” i – så indeholdt mange af dem trofasthed. Her kommer en:

“Halleluja.

Tak Herren, for han er god,
hans trofasthed varer til evig tid.
Tak gudernes Gud,
hans trofasthed varer til evig tid.
Tak herrernes Herre,
hans trofasthed varer til evig tid.”
Salme 136,1-3

Videre kiggede jeg på tekster med “trofasthed” – og jeg vil dele disse:

“I din trofasthed ledte du det folk, du havde udfriet, i din styrke førte du dem til din hellige bolig” (2 Mos 15,13).

“Men jeg beder til dig i nådens tid, Herre, svar mig i din store trofasthed, Gud, med din sikre hjælp!” (Salme 69,14).

“Han dækker dig med sine fjer, du kan søge ly under hans vinger; hans trofasthed er skjold og værn.” (Salme 91,4).

“Når jeg sagde: Min fod vakler, så støttede din trofasthed mig, Herre.” (Salme 94,18).

Jeg takker dig min Gud! Tak fordi du leder mig – det har jeg brug for i dag! Tak fordi du fører mig til stedet, hvor du er – jeg kan ikke selv finde dig. Inderligt tak, at du svarer på mine bønner – jeg jubler i mit hjerte hver eneste gang. Tak fordi du i dag vil være mit ly for alt ondt… Og tak fordi du støtter mig, min far, så min fod ikke vakler. Tak for din trofasthed – at det ikke er mig, det kommer an på, men dig! Min elskede far!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *