At modtage

Din bliver min

Guds bliver mit. Se her:

Men jeg vil synge om din styrke,
juble om morgenen over din trofasthed.

For du er min borg,
en tilflugt, når jeg er i nød.
Min styrke, dig vil jeg lovsynge,
for Gud er min borg,
Min trofaste Gud.
(Sl 59,17-18)

David oplevede igen sin magtesløshed… salmen er skrevet, “dengang Saul sendte folk ud for at bevogte huset og dræbe ham” (vers 1).

Men Gud svigtede ikke David. For Gud er trofast! Og David begyndte sin morgen med at fokusere på Guds trofasthed og Guds styrke… det var det, som skulle få ham igennem dagen!

Og så sker det forunderlige: Guds styrke bliver Davids styrke. Din styrke, Gud, bliver min styrke.

Det er jo et mirakel. Det stærkeste jeg kan forestille mig! Guds styrke i mit liv! I dag!

Ja! …

Min kære Gud… jeg kommer også til dig i min magtesløshed… du kender dem, som ser skævt til mig eller som forsøger at kontrollere mig… du ved, hvem der ikke giver plads til mig, som nedgør mig, som ønsker at bruge mig i stedet for at elske mig… Men du giver dem ikke lov til at “dræbe” den person, som du har skabt mig til at være… Du sætter mig fri fra at være kontrolleret af mennesker til bare at være din… Jeg, kære Gud, vil leve til din ære – ikke for menneskers skyld… Jeg vil – ved din nåde, og fordi du fylder mig – elske som du… Begynd med at fylde mig med din kærlighed og styrke! Tak for din trofasthed, min kære far!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *