At modtage

Mæt af glæde

En glæde, som er så stærk og dyb, som fylder os helt – så vi mættes! Det er glæden, som Gud giver os!

David siger: “Du har givet mig større glæde i hjertet, end man har, når der er rigdom af korn og vin” og “Du lærer mig livets vej, du mætter mig med glæde for dit ansigt, du har altid herlige ting i din højre hånd” (Sl 4,8; 16,11).

Glæden fra Gud er større end den, vi kan have over rigdomme eller over den fysiske føde, større end trygheden i livet over stabile forhold. For når vi mættes af Guds glæde, så falder meningen med livet på plads. Livets vej og vores livs vej smelter sammen – og vi oplever at Gud er med os, der er et formål med, at vi er her – og en evighed som venter.

Vi erfarer hans velsignelser – herlige ting – og ved, at dem vil han også øse ud over os i morgen… Vi glædes, når vi oplever, at det er ham, som gør det.

Ligesom med mæthed over måltider – så har vi også brug for at blive mættet med Guds glæde igen og igen – og det sker, når vi er sammen med ham… i andagtsstunder og igennem alle vores dage…

Må Gud mætte dig i dag!

Og som jeg skrev i går, så er der så meget om glæde, som jeg har lyst til at dele med dig… Har du lyst til at lytte til en prædiken om det, så er den her: Glæde i Herren

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *