At modtage

Jeg forventer noget større, Gud

Måske har du været med her de sidste par dage, hvor jeg har delt tanker om, at Gud gør lidt til meget, og hvordan Gud velsignede vores Bibelstudieaften over Zoom.

Jeg oplever, at Gud har banet min vej for, at han tænker stort…

Sagen er, at jeg har en aftale om at skulle dele noget i sammenhæng med bogen Sandheden sætter dig fri med en menighed i Norge. Det har været planlagt længe. Ja, faktisk så længe, at det allerede har været flyttet to gange på grund af corona.

Så, nu spurgte de mig, om vi i stedet kunne gøre noget over Zoom…

Jeg stoppede op ved tanken… måtte føle på, om jeg kunne det? Kunne jeg “nå ud” over Zoom på en levende og nærværende måde? … Men følelsen gik videre… Selvfølgelig måtte vi gøre noget i stedet for at gøre ingenting, det er i sig selv livgivende… Og selvfølgelig vil Gud gøre noget!

Ja, GUD VIL GØRE NOGET! Hvorfor skulle Gud gøre mindre? Er han ikke den, som altid gør mere? Kender vi ham ikke for, at han netop gør lidt til meget? Velsigner ud over, hvad vi kan bede om eller forstå?

Jo!

“Ham, som formår med sin kraft, der virker i os, at gøre langt ud over alt, hvad vi beder om eller forstår” (Ef 3,20).

Tak, kære Jesus, tak fordi du fylder os med dig og dine tanker! Det handler om, hvad du kan gøre! Vi beder dig, vær med os i hver eneste forberedelse… inspirér du os til, hvordan lidt kan blive til mere… Kald os på knæ i forbøn for åbne hjerter… Giv os en nærhed med dig og hinanden som kun din Ånd kan gøre det… Tak, kære Jesus – tak fordi du vil gøre langt ud over, hvad vi beder om eller forstår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *