At modtage

Døden behøver ikke være det sidste

Den ene talte med hinanden. Om døden. At vi bare har et liv her – og så kommer døden – derfor handler det om at få mest muligt ud af det, mens vi er her. De sluttede fred. Med døden. Ikke mere liv.

Hallo! Mærk indeni dig… Døden er ikke en, man slutter fred med… Døden gør ondt… Døden får følelser og tanker frem i dig, som er så smertefulde, at du næsten ikke kan rumme det… Selv mens du lever, kan døden martre dig med sin skygge… Du kan ikke overdøve dødens fjendskab… Du er ikke skabt til at dø!

Mærk i stedet dette scenarie: En evighed af liv og glæde. Mulighed for hver eneste dag at udfolde al din kreativitet. Nydelse sammen med mennesker, du elsker. Du er fuld energi og overskud, det, du rækker ud efter, er muligt!

Det er den evighed, som Gud har lagt i dit hjerte! Døden i denne verden behøver ikke at være det sidste… Gud tilbyder dig et evigt liv! Og vel mærke et liv uden alt det, som skygger her.

“Døden skal ikke være mere, ej heller sorg, ej heller skrig, ej heller pine skal være mere. Thi det, der var før, er forsvundet” (Åb 21,4).

Det koster dig ingenting! Og samtidig har det evige liv en pris, som er højere end alt andet… Jesus betalte den pris… så han kan give dig det evige liv!

Mød ham… og tag imod den gave!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *