At give respons

Amen

Fadervor: “For dit er Riget og magten og æren i evighed! Amen.” (Matt 6,13)

Gud, jeg beder til dig, som er herre over alt! Den virkelige herre. Kilde til alt liv. Kærligheden selv. Sejrherre. Den store JEG ER! Ind i mit lille liv giver jeg dig magten… vis mig hver dag, hvad det betyder… Og må æren altid være din! Æren for alt godt og for alt det, der lykkes i mit liv – for alt kommer jo fra dig. Giv mig nåde til at leve til din ære! Og Gud – Amen – Amen ind for din trone… Må dette stå fast i al evighed!

Jeg bliver grebet, når jeg tænker på at æren er Guds… netop fordi jeg da har syn for, at alt, hvad jeg har og er og gør, er grundlagt på gaver fra Gud til mig. Gaver fra ham som er kærlighed! Det er ham, som er kilden til alt godt i mit liv.

Det er også en styrke, når livet er svært. Da kan det hele indsnævres til en ting: Må mit liv være til din ære! Så handler det igen mere om ham – og det store perspektiv dominerer over de små ting… Så er det nemmere at være i det svære, synes jeg.

Amen – et smukt hebraisk ord! Det betyder “stå fast”, “bestandig”, “være til at stole på”. Sådan er Gud! Så alle løfter han har givet, kan jeg stole på…

Og – jeg kan stole på Fadervor – bønnen, som han selv har givet mig! Har du været med her den sidste uges tid? Jeg har foldet Fadervors sekvenser ud – fordi jeg synes, det er så rigt at tænke på, hvad Gud har givet os som grundlaget for al bøn. Amen! Må det være til velsignelse for dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *