Sangen til Gud

Det var englene som sang den! Dengang Jesus blev født ind i denne verden.

“Og med ét var der sammen med englen en himmelsk hærskare, som lovpriste Gud og sang:

Ære være Gud i det højeste og på jorden!
Fred til mennesker med Guds velbehag!”

(Luk 2,13-14)

Syng med på denne sang af dine lungers fulde kraft! Syng sangen hver eneste dag i dit liv. Syng til Guds ære! Pris ham for hans kærlighed. Tak ham for at Jesus kom til denne verden. Tak ham for, at han hører dine bønner, at han giver dig sine løfter, at han passer på dig – også når du ikke har bedt om det.

Pris Gud!

Gud… jeg beder dig åbne dine perspektiver for os… hvor skønt og herligt vores liv er, når vores første og største formål er at ære dig… Hvordan guddommelig glæde skyller igennem vores kroppe, når vi giver dig vores tak og lovsang…

Jeg giver dig min jubel, Jesus! Og jeg takker dig, fordi du fylder mig med fred. Jeg mærker, at du elsker mig! … Jeg elsker også dig!

Skriv et svar