At være sammen med ham

Fristet

Fadervor: “Og led os ikke ind i fristelse.” Matt 6,13

Åh, Far… så troede jeg lige, at noget var lagt bag mig… og så dukker det op igen – nærmest med fornyet styrke… Jeg kan føle mig så uendelig magtesløs – at jeg “falder i”, fordi jeg tvivler på min egen modstandskraft… Jeg har virkelig brug for din ledelse – og at du gør det, Far! Tak!

Det er et vilkår, at vi må leve i en verden fyldt med fristelser… og ind imellem tror jeg, at fristelserne vil forsvinde… og så bliver jeg så forvirret, når de dukker op igen…

Fristelserne forsvinder ikke! Selv Jesus blev “fristet i alle ting ligesom vi, dog uden synd” (Hebr 4,15).

Så – giv ikke op, når fristelsen skriger ad dig – klyng dig til Jesus!

Han har givet løftet: “Gud er trofast; han vil ikke tillade, at I fristes over evne, men vil sammen med fristelsen også skabe udvej, så I ikke bukker under” (1 Kor 10,13). Samtidig med at han giver os advarslen: “Den, som tror, at han står, se til, at han ikke falder” (vers 12).

Vi kan bare aldrig være sikre i os selv… den eneste sikkerhed vi har, det er Jesus! Og – han er der! Han er her! Lige nu! Sammen med os – og han vil hjælpe os igennem. … Jeg vil klynge mig til ham!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *