At give respons,  At være elsket

Jubel kan mærkes!

“Min sjæl skal juble over Herren, glæde sig over hans frelse. Hele min krop vil sige: Herre, hvem er som du?” (Sl 35,9-10).

Her beskrives en glæde, som også kan mærkes i kroppen! Den sidder ikke bare i hovedet. Det er ikke bare intellektuelt. Det er ikke bare overvejelser og tanker. Det er en glæde, som griber alt i os.

Jeg kender den som forårets stærke brusen – forelskelsen i livet, som Gud har givet mig! Pris til ham over alt det, som han har skabt så fantastisk, og som jeg glæder mig over. Jeg har lyst til at hoppe og danse for himmelens Gud af glæde.

Jeg kender glæden fra mine Bibelstudier – når Gud taler lige til mig hjerte, og jeg frydefuldt kigger op og siger: Hvordan gør du Gud? Du gør det så levende, så glæde og fred gennemskyller hele min krop. Priset være du!

Jeg kender glæden fra møder med Gud, hvor jeg ser ham, og hele min krop ligesom holder vejret i en intens forundring og beundring, begejstring og jubel: Hvor er du fantastisk, Gud!

Jeg oplever glæden som en kraft, der overtager alt andet i mig – og jeg ønsker bare at bøje mig ned for min frelser i bønnens taknemmelighed: Jesus, du elsker mig så højt – du gav dig selv for mig, så jeg kan opleve evigheden med dig! Jeg elsker dig!

Gud er virkelig! Og det er min glæde og jubel også!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *