At være sammen med ham

Mirakler

“Mange mirakler har du gjort for os, Herre. Du har gennemført dine underfulde planer. Ingen var i stand til at hindre dem. Jeg ville gerne fortælle om alle dine undere, men de er for mange til at tælles.” (Sl 40,6; Bibelen på hverdagsdansk)

Forårstegn i vintertid. At små fine blomster, der ser så skrøbelige ud, kan komme frem midt i sne og kulde. Det er da fantastisk. Et hverdags-mirakel – som vi nogen gange tager for givet…

Men helt ærlig – de øjeblikke, hvor du føler dig som en lille skrøbelig blomst – så vil du overhovedet ikke forestille dig, at du kunne bryde igennem sne og kulde… Endnu mindre føler du lysten til at møde mennesker, der ikke forstår dig. Andre som afviser dig. Nogen som sladrer om dig. Andre der ser ned på dig. Nogen som er negative om det, du har gang i… Men Gud giver dig mulighed for at voksne – selv igennem modgang og modstand.

Det er det forunderlige ved at være en del af Guds plan. Når vi er det – så kan andre ikke stoppe det, vi er en del af. For det er Guds. Underfulde er hans planer!

Kære Jesus, lad mig være en del af din plan i dag! Tak for din styrke til at være i det, som er svært.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *