At være sammen med ham

Det sted – Guds velsignelse

Det sted, du er lige nu, der kan Gud velsigne dig!

Virkelig?

Ja… og her nogle overbevisende eksempler fra Bibelen:

Israelitterne var slaver i Egypten. Det er ikke det sted, du ønsker dig at være. Heller ikke i overført betydning. Hvem føler sig velsignet, hvis man mangler sin frihed? Hvordan kan man mærke Gud, hvis man er undertrykt?

Men tilbage til slaverne – som egypterne ville begrænse i at blive flere. De ville tilmed dræbe de små drengebabyer lige efter fødslen. Dog undlod jordmødrene at gøre, hvad de fik besked om – så de dræbte dem ikke. Og – Gud velsignede “og folket blev stort og meget talrigt” (2 Mos 1,20). Lige på det sted. Som slaver. I et fremmed land.

Og røveren på korset. Han havde fortjent at hænge der. Måske føler du dig totalt uværdig til Gud? Så langt væk, at hans velsignelser ikke kan nå dig… fordi du har været så trodsig… og er skyldig. Nixen. Røveren blev connected med Jesus – lige på det sted. Det samme kan du! På det sted, hvor du er.

Det sted, hvor du er… bare invitér Jesus ind! Sådan… længere er den ikke. Og han vil velsigne dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *