At være sammen med ham

Fyldt af Helligånden

Jeg længes efter dig, Gud, bad jeg, åbenbar dig, far, du må komme til mig, for jeg – et menneske – kan ikke finde dig, Gud.

Jeg tænkte, og bad videre – Gud har jo selv lovet os sin Hellige Ånd, og det var lige, hvad jeg havde brug for – Ånden i mig, helt nær…

Åh, min Gud, fyld mig lige nu med din Hellige Ånd. Helt. Hvor, far, finder jeg teksten i Bibelen, hvor jeg kan se mig selv komme til dig, knæle ned foran dig, og du salver mig med Helligånden som en olie, der flyder ud over hele mig… Hvor, far? spurgte jeg i min bøn.

Jeg lå i min seng. Jeg havde min Bibel i hænderne. Tænkte, bad, spurgte: Hvor finder jeg dine ord til mig, far?

Jeg var forbi Johannes Evangeliet kapitel 14-16, hvor Jesus siger noget om Helligånden… Videre til Apostlenes Gerninger, som er fyldt med Helligåndens virke… kapitel 1… Jeg læste:

“pålagde han dem, at de ikke måtte forlade Jerusalem, men skulle vente på det, som Faderen havde lovet – ‘om det I har hørt mig sige: Johannes døbte med vand, men I skal døbes med Helligånden om ikke mange dage.’ ” (Vers 4-5).

Der var det! Det er det! Jeg så Jesu dåb foran mig – helt neddykket under vandet. Sådan døbes jeg med Helligånden! Helt. Hele mig. Hele mit liv.

Åh, tak min Gud, jeg bliver her, til du døber mig. Dag efter dag vil jeg bede dig… og jeg tager imod dit løfte:

“I skal få kraft, når Helligånden kommer over jer, og I skal være mine vidner” (vers 8).

Og her er jeg med mit vidne om hans nærhed: Bed – bliv hver dag hos Gud – og han vil fylde dig med sin Ånd – og give dig kraft til at være et vidne om ham – på den unikke måde som passer til dig og din erfaring med ham!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *