At modtage

Hvil dig!

“Og han sagde til dem: ‘Kom med ud til et øde sted, hvor I kan være alene og hvile jer lidt.’ “ (Mark 6,31)

Selv de gode ting har vi brug for at holde en pause fra. Vi er skabt med behov for også at koble helt af… Hvile…

Dejligt, at Jesus minder os om det! … Det er fordi, vi har brug for det! Også i Guds værk kan vi tro, at vi skal gøre mere, end vi skal… Vi tager måske ansvar og opgaver på os, som ikke var tiltænkt os… Og i den almindelige dagligdag kan vi være så tændt på at nå og at gøre, at vi overhører vores krops signaler om behovet for hvile…

Hvil dig! Det er en livsstil. Ja, ikke kun en spontan ting, men en livsform hvor hvilen er en tilbagevendende del af selve vores livsrytme… Og hvor vi ind imellem vender vores liv med os selv og Herren – er der måske noget, som jeg er optaget af, jeg skulle stoppe med… så der bliver mere tid til hvilken…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *