At modtage

Du modnes

v26  Og han sagde: »Med Guds rige er det ligesom med en mand, der har tilsået jorden; v27  han sover og står op, nat og dag, og kornet spirer og vokser, uden at han ved hvordan. v28  Af sig selv giver jorden afgrøde, først strå, så aks, så fuld kerne i akset. v29  Men når kornet er modent, går han straks i gang med seglen, for høsten er inde.«” (Mark 4)

Kristen modenhed – den kan du ikke stresse dig selv til! For det handler om overgivelse. Du må overgive dig til ham, som nok skal lede dig igennem livet på en måde, så dit liv giver vækst for evigheden. Men den vækst kan du ikke selv frembringe… du kan kun overgive dig til ham, som vil arbejde det i dig…

Den kraft, som gør at kornet spirer og vokser – den kan vi ikke påvirke. Så – på en måde vokser den helt selv. Altså med Guds kraft.

Men du kan luge og vande… du kan give ekstra næring til jorden… du kan klargøre jorden, inden du sår osv… Det vil sige, at du kan beslutte, hvilken næring, du tager til dig. Når du stiller dig i kontakt med Gud – igennem hans ord – så skal han nok få det til at give vækst i dit liv! Så vil du møde alle livets muligheder og udfordringer på en måde, hvor hans rige vokser ud af dit liv.

Og han bliver ved med at give vækst, og at bringe muligheder og tillade udfordringer på din vej… Lige indtil den dag, hvor du er moden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *