At blive brugt af ham

Er bønnesvar om hvad som helst! Hvad som helst?

“Det er ikke jer, der har udvalgt mig, men mig, der har udvalgt jer og sat jer til at gå ud og bære frugt og blive ved med at bære frugt, så Faderen kan give jer, hvad som helst I beder om i mit navn (Joh 15,16).

Hvad som helst?

Hvad som helst!

Udvalgt af dig til… at kunne bede om hvad som helst… og få det, Jesus, når jeg beder i dit navn.

Det er nært!

Jeg kommer til Faderen, som en betroet nærmeste til dig, handler ligesom på dine vegne – i dit navn – beder på vegne af dig, på en måde, fordi jeg kender dig så godt, at jeg ved, at det vil være i overensstemmelse med dine ønsker; noget, du kan lægge navn til.

Det er nært!

Det er jo nærmest at være din højre hånd i denne verden. Udvalgt af dig!

Wau, Jesus, hvad ønsker du, at jeg skal bede Faderen om i dag? I forhold til alt det som jeg er i berøring med i mit liv? Hvem, skal jeg gøre en forskel for i dag? Hvad har du udvalgt mig til i dag – hvor vil du sende mig – og med hvad?

Som en gren på et træ… et vintræ… ledt og fyldt af din Helligånd!

Jeg elsker at være så nær, Jesus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *