At modtage

Sådan taler Gud til dig om glæden!

Det er dig, Jesus siger det til:

“Sådan har jeg talt til jer, for at min glæde kan være i jer og jeres glæde blive fuldkommen” (Joh 15,11).

Det er dig, Gud taler til! For det her handler ikke om dig, men om ham – og Gud ønsker, at være hos dig, så du er fyldt af hans glæde! Fordi du er elsket. Fordi han giver dig sin kærlighed. Fordi han fylder dig med betydning og mening. Fordi han leder dig. Fordi han hjælper dig. Fordi han er skøn.

Ham!

Måske har du været med de sidste dage, hvor glæde har været temaet. Ja, jeg kan næsten ikke slippe det – og det er fordi jeg så gerne ville dele det med dig! Samtidig blev det min personlige udforskning.

Tak Gud for den glæde, du allerede har fået. For den glæde du mærker. Sæt ord på din taknemmelighed overfor ham.

Men hver ikke bange for at spørge ham – ligesom jeg gjorde (stykket i går) – hvordan han vil lede dig til mere glæde i dit liv!

Du har det bedste foran dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *