At være elsket

Kan man byde at elske?

“Dette byder jeg jer, at I skal elske hinanden” (Joh 15,17).

Hvis nogen kan byde det, så er det dig, Jesus! Og jeg tror, at der ligger noget dybere bag…

Dit ord. Når du sagde til lamme, at de skulle gå – så gik de – selvom de ikke kunne gå.

Du skabte ved dit ord – ud af ingenting.

Du har lige sagt: “I er allerede rene på grund af det ord, jeg har talt til jer” (vers 3) – så jeg bliver ren, fordi du siger det… fordi dit ord er i mig… fordi du er ordet, der er i mig… det er dig, der gør, at jeg er ren… ikke bare bliver – er!

Den dybeste sandhed er: Jeg kan ikke elske… Åh, Jesus, jeg sidder helt stiv og forkrampet, trækker ikke vejret, imens jeg skriver det… Det er en stor sandhed – lidt barsk at se sort på hvidt… jeg vil jo gerne elske… tror jeg nok…

Så, min allerkæreste Jesus, det gør så godt, at du byder mig at elske! For så kan jeg! Fordi du byder det ind i mit hjerte! Tak, kære Jesus, jeg elsker, at kærligheden fra dig fylder mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *