At modtage

Hans vilje: Jesus i mig

“Jeg vil bede Faderen, og han vil give jer en anden talsmand, som skal være hos jer til evig tid:  sandhedens ånd, som verden ikke kan tage imod, fordi den hverken ser eller kender den. I kender den, for den bliver hos jer og skal være i jer.  Jeg vil ikke efterlade jer faderløse; jeg kommer til jer” (Joh 14,16-18).

Du er her, sammen med mig, Jesus. Ja, jeg kender dig. Jeg mærker, at du er her lige nu.

Det er trygt. Jeg er ikke alene om noget i dag, for du er med mig. Som en far. Omsorgsfuld. Du bærer mig, når jeg ikke kan gå længere. Du betaler. Du sørger for mig. Du ved, at mine behov kommer til udtryk lige om lidt – før jeg selv ved det – og du er klar med det, jeg har brug for.

Det er dig, der beder din far om at sende ånden. Dig, som er så tæt på, ja, ét med din far. Åndens tilstedeværelse i mit liv er ikke med afsæt i mig eller afhængig af mig – men med afsæt i dig. Dig – som har gjort alt for mig, og altid efter din fars vilje. Derfor kan jeg være 100% sikker på, at ånden kommer til mig – I, guddommen, har en fælles vilje om det!

Du er i mig – og jeg kan hvile i dig. Tættest på. Med din hjælp og din indsigt. Med sandhed. Sandhedens ånd. Sandheden om dig i mig. Sandheden om mit liv – så jeg kan manøvrere i det, der før var så uklart.

Tak, min elskede Jesus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *