At modtage

Ja, Ånden er i mit liv

Ja, det er nemlig helt enkelt. Lige så enkelt som historien om Jesus fortæller os det:

Jesus kom “fra Galilæa til Johannes ved Jordan for at blive døbt af ham. Men Johannes ville hindre ham i det og sagde: ‘Jeg trænger til at blive døbt af dig, og du kommer til mig?’ Men Jesus svarede ham: ‘Lad det nu ske! For således bør vi opfylde al retfærdighed.’ Så føjede han ham.

Men da Jesus var døbt, steg han straks op fra vandet, og se, himlene åbnede sig over ham, og han så Guds ånd dale ned ligesom en due og komme over sig” (Matt 3,13-16).

Jesus overgav sig til Gud. Jesus overgav sig til den tjeneste, Gud havde til ham. Jesus blev døbt. Og Ånden kom med det samme over ham.

Peter slår det samme fast på pinsedag: “Omvend jer og lad jer alle døbe i Jesu Kristi navn til jeres synders forladelse, så skal I få Helligånden som gave” (ApG 2,38).

Gud vil fylde vores liv med sin Ånd. Han ønsker at være til stede. Når vi overgiver os til ham, når vi bekender os til ham, når vi tager imod alt det, som han har gjort for os, når vi bliver døbt til ham – så er Helligånden også til stede i vores liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *