At være elsket

Det gør mig glad at være elsket

Kæreste Jesus, det gør mig virkelig glad, at du elsker mig!

Som nu til morgen – jeg beder dig om, at være sammen med mig, og fortælle mig, hvad det betyder, at du siger: “Sådan har jeg talt til jer, for at min glæde kan være i jer og jeres glæde blive fuldkommen” (Joh 15,11). Og det sker, fordi du er her hele tiden – og du elsker mig.

Så – jeg er fyldt af kærlighed og dig. Samtidig, for du og kærlighed er uadskillelige.

Det må være Åndens frugt i mig, for “Åndens frugt er kærlighed!” (Gal 5,22). Og så kommer alt det andet også: “glæde, fred, tålmodighed, venlighed, godhed, trofasthed, mildhed og selvbeherskelse.”

Ja, sådan er det bare, når du er i mit liv. [Men ikke uden!]

Tak, kære Jesus, jeg vil aldrig leve uden dig! Jeg elsker, at være elsket af dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *