At blive brugt af ham

Sammen med ham som har al magt

Hold fast i det: Jesus’ magt er stor! Og ham, der har så uendelig meget mere magt, end du kan forestille dig, er tæt på dig lige nu.

Han siger: “Mig er givet al magt i himlen og på jorden. … Og se, jeg er med jer alle dage indtil verdens ende” (Matt 28,18.20).

Som kristen hører du sammen med ham, som har AL magt. Både i himlen og på jorden. Og det er ikke så lidt. Og når du lever dit liv sammen med ham, så vil du få at SE, at han er MED DIG. I alt. Fra du blev født til dagen, hvor du dør. Med dig. Med al magt. Ikke bare magt over nogle få ting, som du giver ham – men al magt i himlen og på jorden.

Det er rammen. For rammen er ham. Du befinder dig kun indenfor der, hvor han er, hvor han velsigner og åbenbarer, hvor han giver og leder.

Indenfor den ramme giver han dig et kald: “Gå derfor hen og gør alle folkeslagene til mine disciple, idet I døber dem i Faderens og Sønnens og Helligåndens navn, og idet I lærer dem at holde alt det, som jeg har befalet jer” (vers 19-20). Det er heller ikke så lidt.

Ja, faktisk er det meget mere, end jeg kan forstille mig. Større. Ambitioner ud over, hvad jeg kunne få ideer til.

Hmm. Jeg elsker at stoppe op og smage på det…

Det er indenfor rammen – ham, der har al magt – ham, der altid er med mig – ham, som sender mig. Det var ikke min idé. Og det handler heller ikke om mig. Det handler om at knytte til ham!

Yeah, Jesus – jeg elsker, at du gør det! Og jeg vil gerne være med! Jeg elsker at se, hvad du finder på, hvad du gør i andres liv. Jeg elsker dig, og jeg vil gerne dele dig! Når bare du gør det – så er jeg med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *