At være elsket

Når noget mislykkes – hvordan kommer man igen?

Noget af det sværeste er at gå tilbage til noget, der er mislykkedes.

Og der var en morgen, hvor Peter kom hjem efter en tur på søen – uden at have fået nogen fisk. Så helt ærlig – det var ikke det letteste, da Jesus spurgte om en ny tur på søen – for at fange fisk… og nu var tidspunktet dårligt – ikke lovende for at få fisk.

Peter kom med sine indvendinger. Han havde ikke lyst. Én dårlig tur var rigeligt. Alle dem, der kiggede på havde set én fiasko – for der var ingen fisk til salg den morgen – og der var ingen fornøjelse ved at lave en fiasko mere…

“Sejl ud på dybt vand,” (Luk 5,4) havde Jesus sagt – så det var heller ikke lige nemt og hurtigt overstået…

Pyh. Det er ikke sjovt, at skulle tilbage til det samme sted, hvor han lige havde mislykkedes… uden troen på, at den nye tur ville gøre nogen forskel…

Hvordan kommer man igen?

Åh, Jesus vidste det godt. Derfor sendte han, Peter tilbage. Derfor var Jesus sammen med Peter om den beslutning. Jesus lod ikke Peter gøre det alene. Og Jesus velsignede Peter – ja, Peter havde ikke forestillet sig nogen fisk – og så fik han så mange! Det umulige skete – på en mega dårlig dag! Begyndelsen havde været elendig – men hvilken afslutning!

Gør det med Jesus! Kom igen med Jesus! Lyt til Jesus… Jesus som elsker dig, og som elsker at være med i dit liv. “Fra nu af skal du fange mennesker,” (vers 10) sagde han til Peter. Hvad siger han til dig? Fra nu af vil vi gøre det hele sammen… Jeg vil så gerne velsigne dig, må jeg være med i dit liv… Vil du være med i min herlige plan for dit liv…

Din elendige begyndelse kan blive de første skridt til den mest herlige afslutning… Jesus elsker dig – og han er lige her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *