At være elsket

Helbredelse og glæde

En kær troende kvinde mindede mig om dette vers:

“Men for jer, der frygter mit navn,
skal retfærdighedens sol stråle frem,
under dens vinger er der helbredelse.
I skal komme ud og springe omkring
som fedekalve.”
Mal 3,20

Ja… Gud er mit center! Han er den, som jeg ønsker at ære. Det er ham, som jeg kommer til med glæde og bøvl, synder og oplevelser…

Og så lover han mig, at han selv – ham som er retfærdig – vil varme mig som en sol. At der vil være lys omkring mig – fra ham – og det er lyset, der fjerner alt mørke!

Og der… som under de tryggeste vinger… som en fugl der passer på sine små hjælpeløse unger – der, finder jeg helbredelse. Det er en helbredelse, som sætter mig fri – fylder mig med energi og livsglæde! Og jeg springer rundt som en kåd fedekalv. Glæde. Jubel. Det enkle ved bare at leve.

Åh, min kære Gud – tak at du bragte mig dette vers! Indgraver det i mit hjerte – så mine følelser altid blomstrer i din trygge varme. Tag smerten over livet ud af min krop med din helbredelseskraft i mine årer. Lad mig eje trygheden i dig som et dagligt fundament at stå, gå og leve på. Og foran dit ansigt vil jeg juble og springe omkring som en fedekalv. Jeg elsker dig, Jesus! Min frelser og forløser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *