At modtage

Sådan kan du kende universets Gud

Svimlende. At tænke sig, at vi kan kende universets Skaber.

For Filip var det også svært. Han havde lige hørt Jesus sige: “Kender I mig, vil I også kende min fader” (Joh 14,7). Men Filip var totalt NEJ indeni. Han siger til Jesus: “Herre, vis os Faderen, og det er nok for os” (vers 8).

Og der kan vi stå ind imellem. Gud? Gud? Jeg kender dig jo slet ikke! Hvordan gør jeg? Hvordan kan jeg – som menneske – kende universets Skaber, Gud over alt? Nej… for mig virker det ikke…

Jesus siger det så enkelt: “Den, der har set mig, har set Faderen” (vers 9). Gud – tæt på. Gud – der rører menneskers liv. Gud – som tager de små børn i favn. Gud – som jeg kalder far. Gud – der hører min bøn. Alt det, havde Jesus vist dem.

Og sådan er Gud nu: Tæt på dig, han rører dit liv, han tager dig i sin favn, han elsker dig som en far, han hører din bøn.

Er det alligevel ikke helt nok?

Jesus siger: “Når Talsmanden kommer, som jeg vil sende til jer fra Faderen, sandhedens ånd, som udgår fra Faderen, skal han vidne om mig” (Joh 15,26).

Helligånden vil vidne om Jesus, Gud – lige ind i dit liv. Åh ja, du får lov at erfare, at han er tæt på dig, at han rører dig, at han tager dig i favn, at han elsker dig som en far, og at han hører din bøn.

Kampen for at finde Gud er ikke din. For Gud har fundet dig og åbenbarer sig for dig.

Modtag ham!

Kære Jesus, jeg overgiver mig til at se og til at lytte til, hvad du ved din Helligånd vil give mig af dig selv i dag! Tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *