At modtage

Stormen blev stille

Storme i dit liv… Er de til tider ved at blæse dig omkuld… Er du nogle gange bange for, at dit liv falder fra hinanden – og du går under…

Jesus sov, selvom det stormede. Han var tryg, selvom det rasede omkring ham. Men disciplene var bange, “De gik da hen og vækkede ham og sagde: ‘Mester, Mester! Vi går under!’ Han rejste sig og truede ad stormen og bølgerne; de lagde sig, og det blev blikstille.” (Luk 8,24).

Gud kan gøre det samme i dit liv… Han er større end alle storme… Han kan rumme det, som du tumler med – og han vil hjælpe dig. Selvom du ikke kan se løsningen lige nu – så kender han den, han kan skabe den, han kan få det til – selvom det ser umuligt ud…

Jesus, her i stormvejret så ser jeg på dig. Tag dig af det. Tag dig alt det, der ligger i min ukendte fremtid. Lad mig være i din stilhed. Tak fordi du er her lige nu. Amen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *