At være elsket

Stor glæde – Guds gave til dig!

Lukasevangeliet er fuld af glæde og fest: Jesus er her! Ja, og Jesus er her – selv, når han ikke er her…

Begyndelsen af Lukas bygger op til Jesus’ fødsel, og denne glædelige begivenhed bliver fortalt til hyrderne på marken. Herrens engel sagde: “Frygt ikke! Se, jeg forkynder jer en stor glæde som skal være for hele folket: I dag er der født jer en frelser i Davids by; han er Kristus, Herren” (Luk 2,10-11).

Og Lukasevangeliet slutter af med Jesus’ himmelfart: “Idet han velsignede dem, skiltes han fra dem og blev båret op til himlen. De tilbad ham, og fyldt med glæde vendte de tilbage til Jerusalem, og de var hele tiden i templet og lovpriste Gud” (Luk 24,51-53).

Sådan begynder og slutter Lukas’ evangeliet med glæde. Stor glæde. Fyldt med glæde. Himmelens glæde.

Glæden bringer Jesus til os. Glæden kommer med Jesus.

Fordi Jesus er – og fylder dig med glæde – så stopper frygt…

Selv nu – på afstand – så er han dig nær og vil fylde dig med glæde!

Han elsker dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *