At være elsket

Den virkelighed du ikke ser

Virkeligere end virkeligheden! Det er vildt, ikke? Gud har gang i noget, som er stærkere og mere robust, end det du ser for dine øjne. I det, som ser håbløst ud, er nyt håbefuldt liv på vej! Det, som ligner umuligheder, er fuld af grøde og muligheder. Det er Guds virkelighed.

Lad os kigge på en historie, som fortæller det. Krig. Findes der noget mere umuligt og håbløst, nedbrydende eller ødelæggende? Uanset om det er en krig mellem lande eller en krig mellem to mennesker. Og vi står så fortabte og fulde af frygt.

Således også Elisas tjener, da aramæerkongen var i krig mod Israel. Elisa var ikke frygtsom eller urolig – for han så den usynlige virkelighed. Så da den unge mand kommer efter at have set, at de er totalt omringede af fjenden og siger: “Ak, herre, hvad skal vi gøre?” (2 Kong 6,15), svarer Elisa: “Frygt ikke, der er flere på vores side end på deres!” Og “så bad han: ‘Herre, åbn øjnene på ham, så han kan se!’ “

Og det gjorde Gud! Lige med det samme: “Herren åbnede den unge mands øjne, og han så, at bjerget var fuldt af ildheste og ildvogne rundt om Elisa” (Vers 16-17).

Se op, kære du! Gud er nær dig! Uanset hvordan dit livs omstændigheder ser ud – så er Guds engle omkring dig! Han er med dig! Han vil hjælpe dig! Du Guds elskede, frygt ikke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *