At være sammen med ham

Hvor eller hvad eller hvem er din kilde?

Kæmper du for at ‘være noget’ eller for at ‘stå sikkert på noget’?

Det kan være så meget. Sikkerheden i at have en solid uddannelse eller et godt job, trygheden i at have penge nok. Det kan være en indre fornemmelse af at have gjort det godt, være et godt menneske. Det kan være glæden i at have gode sociale relationer, en god familie og et stærkt netværk. Det kan være sundhed og styrke.

Men hvis din kilde er i noget menneskeligt, så kan den være der i dag – og være væk i morgen…

Evas udgangspunkt var, at Gud var hendes kilde. Men i det øjeblik hun valgte sig selv, et menneske, som kilde, lagde hun trædestenene til at miste alt.

Men hun ønskede en anden kilde. På slangens spørgsmål og fristelse. Hun satte sig selv på den plads, Gud havde haft. Det gik galt.

Siden har meget været så tørt… Mennesker har mærket tomheden indeni… At ingenting ‘mætter’ sådan rigtigt…

Men Jesus er ikke gået væk. Og han vil gerne være din kilde! En kilde til glæde og liv, mening og fred, styrke og hvile. En kilde som er sikker og tryg; den løber aldrig tør!

“På festens sidste og største dag stod Jesus frem og råbte: ‘Den, der tørster, skal komme til mig og drikke. Den, der tror på mig, skal det gå, som Skriften siger: ‘Fra hans indre skal der rinde strømme af levnede vand.’ ‘ Det sagde han om den ånd, som de, der troede på ham, skulle få” (Joh 7,37-39).

Kom.

Kom til Jesus.

Han vil være hos dig.

En kilde, der aldrig løber tør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *