At være sammen med ham

Byggeplaner

v20  Så sagde David til sin søn Salomo: »Vær modig og stærk, og gå i gang! Vær ikke bange, og lad dig ikke skræmme, for Gud Herren, min Gud, er med dig. Han lader dig ikke i stikken og svigter dig ikke, til du har fuldført arbejdet med Herrens tempel.” (1 Krøn 28)

At bygge Guds tempel var en stor opgave. Den stod Salomo nu med. Det kunne virke overvældende. Og det var et projekt, som det ville tage mange år at gennemføre. Det ville kræve udholdenhed. Og stabilitet af en masse mennesker, som skulle bidrage med at bygge.

David forsikrede Salomo om, at Gud ville være med ham! Salomo skulle fokusere på, at Gud var med ham – hele vejen! – i stedet for at kigge på en opgave, som ellers kunne skræmme enhver…

Er du klar til livets byggeprojekter? Eller stoppes du indefra af din frygt…? Gør det samme som Salomo – ret dit fokus mod Gud, som også vil være med dig i hele dit liv – igennem det langsigtede byggeprojekt, som dit liv er. Gud vil aldrig lade dig i stikken. Gud vil aldrig svigte dig. Gud vil være med dig lige til den dag, hvor du har fuldført dit liv.

Så – tag imod modet og styrken fra ham. Gå i gang! Gør det, som livet kalder på, at du skal gøre! Gud vil være med dig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *