At modtage

Jesus vil give dig så meget!

Og – vi læser de samme vers som i går – men nu har jeg markeret nogle andre ord:

Jeg siger jer: Bed, så skal der gives jer; søg, så skal I finde; bank på, så skal der lukkes op for jer.  For enhver, som beder, får; og den, der søger, finder; og den, der banker på, lukkes der op for.

Hvilken far iblandt jer vil give sin søn en slange, når han beder ham om en fisk,  eller give ham en skorpion, når han beder om et æg?  Når da I, som er onde, kan give jeres børn gode gaver, hvor meget snarere vil så ikke Faderen i himlen give Helligånden til dem, der beder ham!” (Luk 11,9-13).

Måske husker du, at vi i går havde markeret de ni ord, der handler om at vi skal bede-søge-banke på. I dag har jeg markeret de ord, der fortæller os, at vi får – og det er ti ord. Og ja – Gud er mere villig til at give os – end vi er til at bede.

Lige nu tænker jeg: Ja, det er næsten absurd! At vi kan trampe rundt i, om Gud nu hører vores bønner, eller spekulere over hvorfor Gud ikke svarer. … Løftet er stærkt! GUD – VIL – GIVE!

Tilmed med trumf på: HVOR MEGET SNARERE!

Ja, mere end gode forældre vil give det bedste til deres børn – vil Gud give os. Og – ikke bare hvad som helst – men sig selv – Helligånden – at Gud er i vores liv hele tiden, for at hjælpe, lede, styrke, opmuntre, fylde med kærlighed, give visdom… ALT får vi med ham! ALT!

Bed – og du skal få!

Ja, se på løftet Jesus giver dig lige nu – helt enkelt: Bed – og du skal få!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *