At modtage

Hvad gør vi med synd?

Man gør op!

… vi fristes til at bortforklare eller gemme væk… Men det kommer der ikke noget godt ud af…

“Før jeg var villig til at indrømme min skyld, havde jeg det helt elendigt. Jeg sukkede dagen lang.” (Sl 32,3-4 Bibelen på Hverdagsdansk).

Så længe vi undlader at få gjort op, så tappes vi for glæde, frimodighed og overskud… Det er en vej også til åndelig død…

Da David fik gjort op, så kunne han sige: “Så bekendte jeg omsider min synd for dig, søgte ikke længere at skjule mine forseelser. Jeg sagde: “Jeg vil bekende mit oprør for Herren.” Så tilgav du mig, og min skyld forsvandt.” (vers 5) “Lykkelige er de mennesker, som Herren ikke tilregner skyld, de, som er oprigtige af hjertet.” (vers 2).

Når vores synder er kommet frem i det åbne, tilgivet og sluppet – så er vores hjerte let og frit, fordi det er oprigtigt helt igennem. Ikke på en pralende eller hvor-er-jeg-god måde – men fyldt af Guds nåde, fyldt af himmelens lykke! En taknemmelighed til frelseren for denne skønne frihed.

 

Mere – læs også om Jakobs erfaring med at gøre op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *