At have tillid

Glæden i dit hjerte er en gave fra Gud!

Ja, Gud søger, at få menneskers opmærksomhed igennem sine velsignelser – plus en bevidsthed om, at han er der.

Noget a la det står der her:

“Vi forkynder, at I skal vende om fra disse tomme guder til den levende Gud, som har skabt himlen og jorden og havet med alt, hvad de rummer.  I tidligere tider har Gud ladet alle hedninger gå deres egne veje,  og alligevel har han vidnet om sig selv gennem sine velgerninger ved at give jer regn fra himlen og frugtbare årstider, ved at mætte jer og ved at fylde jeres hjerter med glæde(ApG 14,15-17).

Så, mennesker, der ikke kender Gud, får regn og frugtbarhed fra ham, og han fylder også dem med glæde.

Gode Gud!

Mærker de det så? Erkender de det? Tager de imod Gud så?

Nogle gør… Nogle gør det, når de mærker kontrasten – fordi de også oplever det, som kong Salomo oplevede: Den endeløse tomhed ved bare at gøre alt muligt uden Gud. Salomo lykkedes med at få alt det til, som man kan glæde sig over i denne verden – men han opdagede, at uden Gud, så var det hele… tomt… ja, og også tomt i sammenhæng med, at døden jo alligevel ville sætte en stopper for det hele…

Så Salomo erkender, at det er Guds gave at kunne glæde sig over livet: “At Gud giver menneskene rigdom og formue og giver dem mulighed for at nyde den og få deres løn og glæde sig i deres slid, det er en gave fra Gud. De skal ikke altid tænke på deres levedage, for Gud giver dem glæde i hjertet” (Præd 5,18-19).

Tak Gud for glæden i dit hjerte! DET ER EN GAVE FRA GUD!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *