At blive brugt af ham

Velsignet for at være til velsignelse

Hvad med at tage det ind i dine bønner?

Ja, jeg mener, bed ikke bare for dig og dit… læg ikke blot dine problemer frem for Gud… Men bed alt i sammenhæng med bønnen: Gør mig til en velsignelse!

Nå, giver det mening?

Lad mig se om jeg kan uddybe.

Selvfølgelig skal du sige alt, hvad der fylder og optager, gør ondt og glæder. Alt. Ærligt. Når du siger det i sammenhæng med Guds plan for dig: Gør mig til en velsignelse, så anerkender du, at det er hans plan med dig, at det er derfor, du er skabt, og du åbner dig selv op for at lytte til hans kald til dig. Og ja – han må helt simpelt tage sig af alt i dit liv, der kan blokere for, at du kan blive til den velsignelse, som han har tænkt, at du skal være. Det er ikke dig, der skal bære det eller løse det…

Og du spejler Jesus’ sindelag med den bøn – det er nemlig slet ikke meningen, at vi bare skal få velsignelserne og så holde dem for os selv. Velsignelser er tænkt som ringe i vandet – de skal brede sig længere og længere ud, så flere og flere bliver til velsignelse. Det er Guds plan for dig!

“Jeg vil gøre dig til et stort folk og velsigne dig. Jeg vil gøre dit navn stort, og du skal være en velsignelse” (1 Mos 12,2).

Bed om at du vil være til en velsignelse – og Gud gør store ting i dit liv!

“Ham, som formår med sin kraft, der virker i os, at gøre langt ud over alt, hvad vi beder om eller forstår” (Ef 3,20).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *