At blive brugt af ham

Er det dig, som smerter?

“For jeg var sulten, og I gav mig noget at spise”
Er det dig, som mærker den gnavende sult efter noget mere? Er det dig, som kæmper for en anerkendelse, du aldrig har fået? Er det dig, som mærker at intet rigtigt tilfredsstiller længere?

“jeg var tørstig, og I gav mig noget at drikke”
Er det dig, som længes efter at være elsket?

“jeg var fremmed, og I tog imod mig”
Er det dig, som mærker tomheden i et ‘fællesskab’, hvor du ikke hører til?

“jeg var nøgen, og I gav mig tøj”
Åh, er det dig, hvor dit liv er krakeleret, og mennesker pludselig ser det inde bag ved, som de ikke kendte til? Skilsmisse… Tab af job… Stressramt… Økonomisk ruin… Står du nøgen med noget, du ikke magter?

“jeg var syg, og I tog jer af mig”
Er det dig, som er sat ud af spillet, fordi din krop er brudt sammen?

“jeg var i fængsel, og I besøgte mig”
Er du et sted, hvor du ikke kommer videre fra – har du brug for, at en rækker hånden ud til dig?

Ja! Det er jo os! Livet som mennesker i liv med smerte.

Men Gud sender et menneske!

Gud sender os for at se hinanden, elske og anerkende. Gud kalder os til med åbne arme at tage imod den, som ingen har. Lige siden Edens have har Gud lavet tøj til den, der ikke havde – og han evner at give os et sindelag, hvor andre ikke behøver at skamme sig over deres virkelige liv – men i stedet kan finde fred og heling under kærlighedens øjne. Gud sender os med uendelig omsorg for den, der er ramt af sygdom; og han bruger os, når en, der er fængslet på grund af egne valg, finder nåde og tilgivelse, en ny vej til livet.

Forunderlige Gud! Kaldet til dig er: elsk de andre! Elsk alle omkring dig. Gør noget for at bidrage med lys og glæde i deres liv. Der er brug for dig! Og Gud vil sende dig med meget mere, end du kan forestille dig. For han elsker dig så højt – og det vil flyde over!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *